Illustrasjonbilde. Frokostseminar: Kutt øen - kjør sammen!Sammen med Care North og Bergen Næringsråd inviterer vi til frokostmøte 12. mai kl. 08.30 – 10.00 under mottoet: Kutt køen – kjør sammen!

Hvert år flytter anslagsvis 6.000 personer til Bergensområdet, noe som betyr ca. 20.000 nye reiser pr. dag. En del av reisene finner vi igjen i rushtrafikken, og dette fører til økt sløsing av tid, forurensing og kostnader for den enkelte og næringslivet.

Tid: Tirsdag 12. mai kl. 08:30-10:00
Sted: Grand Bergen, Nedre Ole Bulls plass 1
Påmelding: Bergen Næringsråd sine sider

Byråd Henning Warloe kommer til frokostmøtet: Kutt køen - kjør sammen!Bystyret i Bergen vedtok tidligere i år en handlingsplan for bedre luftkvalitet i Bergen og i tillegg innføring av rushtidsavgift fra årsskiftet 2015/16. Vil dette være tilstrekkelig til at biltrafikken slutter å vokse, eller må vi i tillegg få offentlige virkemidler slik at flere ledige seter tas i bruk? Hva mener Byråd for byutvikling, klima og miljø, Henning Warloe om saken?

 
Lufthavndirektør Aslak Sverdrup kommer til frokostmøtet: Kutt køen - kjør sammen!Avinor er en av bedriftene som deltar i prosjektet «Spontan samkjøring». De bygger nå ut Norges nest største luftfartsterminal der effektiv transport til og fra flyreisens start og slutt er et viktig tema. Lufthavndirektør Aslak Sverdrup er trolig den lederen her i vest som personlig har lengst erfaring med samkjøring. Vi får høre om hans erfaringer og hans ideer for reisen videre.

 

 

Arild Eggen kommer til frokostmøtet: Kutt køen - kjør sammen!Hvilke erfaringer har prosjektlederen for «Spontan samkjøring» høstet så langt, og hvordan kan reisen videre bli basert på en «blank politikk»? Arild Eggen fra Statens Vegvesen forteller.

 

 

 

Påmelding: Bergen Næringsråd sine sider

Velkommen til frokostmøte: Kutt køen – kjør sammen!